Sain Marjatalta ja Heliltä tällaisen tunnustuksen, kiitos siitä! Nyt en kyllä koe edes ansaitsevani sitä ollenkaan, kun en ole edes saanut tehtyä mitään uutta...

1449306.jpg   1449306.jpg

Harmittaa niin vietävästi kun vuorokaudet ovat liian lyhyitä ja näköjään ihmisen voimatkin ovat rajalliset. Aikani menee tällä hetkellä suurin piirtein työntekoon ja illat tanssiin, tanssin ohjaamisiin ja niihin liittyviin projekteihin, joten minipuuhat ovat jääneet. Mutta eiköhän aikaa ja intoa löydy taas kunhan pääsemme lähemmäksi kesää.

Käyn kyllä epäsäännöllisen säännöllisesti vierailemassa teidän muiden ihanien harrastajien blogeissa, joten en ole teitä unohtanut vaikka kommentteja ei olisikaan tullut annettua. Vihreänä kateudesta ihailen aikaansaannoksianne... mutta kivahan niitä on ihailla, jatkakaa samaan malliin sisko-kullat!!

Ja sitten palatakseni tunnustukseen... se pitäisi taas jälleen pytyä jakamaan vain viidelle eteen päin. Niin kuin aiemminkin... se on yhä todella vaikeaa. Mutta tässä valintani tällä kertaa, heille haluan antaa tunnustuksen:

Maaritille, Epelle, Marja Liisalle, Katsulle ja Vivianlinnaan