Kyllä on ollut ilo huomata että tämän blogin tekeminen ei ole mennyt aivan hukkaan, vierailijoita tuntuu käyvän kurkkimassa täälläkin aika kivasti, harmi vaan että ei ole tullut laitettua laskuria josta näkisi todellisen määrän.

Kiitos teille kaikille jotka täällä käytte ja on todella kivaa kun olette laittaneet myös ihania kommentteja, siitä saa aina lisä puhtia niin nukkkeoteiluun kuin tähän blogin ylläpitämiseenkin.

Minulla on ollut kunnia saada tämä 834829.jpg kunniamaininta jo toistamiseen, tällä kertaa sain sen Auliinalta, kiitos siitä! Kuten jo aiemmin mainitsin, tämän kunnian antaminen eteenpäin on todella vaikeaa koska on niin paljon todella ihania nukkekotisivuja joissa vierailen. Mutta koska kaikille en sitä voi antaa, täytyy minun tehdä valintani.

Haluaisin mielelläni antaa tämän samaisen kunniamaininn myös Auliinalle, sekä lisäksi Lissulle (pakko antaa vaikka sain sinulta tämän myös, mutta olet yksi jonka sivuilla on ihan pakko käydä päivittäin!), Maaritille tottakai, Eufrosynelle (heh..meniköhän nimi oikein), Miialle sekä Kirsille. Blogeissanne on kiva käydä jo siitä syystä että siellä on niin paljon ihania kuvia teidän nukkekoti jutuistanne ja tietysti olette myös oikeita mestareita harrastuksessanne!