Tulipahan käytyä Helsingissä mutkin ja kuten arvaatte, nukkekoti kauppoihinhan sitä ensimmäisenä tulee mentyä. Todellakin ensimmäisenä... tytön kanssa perjantaina tukka putkella juostiin lentokentältä suoraan Minimaailmaan, koska kauppa ei ollut lauantaina auki ja siellä tietysti täytyi ehdottomasti päästä käymään. Olimme sitten tasan klo 5 ovella kaupan sulkemisen aikaan, mutta ystävällinen kauppias otti meidät ilomielin vastaan ja niinpä siellä sitten taisi hurahtaa tunteroinen hänelle yliaikaa. Kiitos siitä, oli oikein kivaa taas jutustella ja oli myös kiva kuulla että hän on sattumalta käynyt täällä minunkin blogissa ja tunnistanut minut nukkekodistani ja sen tyylistä.

Ostoksia täytyi tietysti tehdä, mutta tällä kertaa olin päättänyt hiukan hillitä halujani.. sillä niitähän kyllä aina on. Olin suunnitellut valmiiksi, että ostan muutaman lampun ja sähköistykseen tarvittavaa kamaa. Jospa valkoinen talo saisi joskus valotkin. No, ne jotka minut tuntevat, tietävät kyllä että aivan niihin pelkkiin sähköjuttuhin ne ostokset eivät ihan jääneet. Lauantaina nimittäin sitten meillä oli tärskyt Maaritin kanssa ja kun kaksi samanlaista hömppää laitetaan yhteen, niin senhän kyllä tietää mitä siitä seuraa. Käytiin Hobby Pointissa, Piirongissa, Indiskassa ja Ruusutuvassa. Maaritin mies kuskasi meitä tyttöjä hyvin ymmärtäväisenä ja tietäen asian tärkeyden, kiitos siitä ja terveisiä! Kiitos myös Maaritille kivasta seurasta, sinun kanssasi on niin kivaa mutta kallista ;). Mutta kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen hankintoihini ja siihen että hulluuteni ei aivan riistäytynyt käsistä, eihän tällä kertaa ostoksiin mennytkää kuin 150 €. Niin... se on loppujen lopuksi ihan pieni summa....apua, sanokaa nyt muutkin että on se!! ;(.

No mutta, tässä näitä sitten on...

822249.jpg

822243.jpg

 

Tämä mummo löytyi Ruusutuvasta ja vaikka hinta hiukan kirpaisi, oli se aivan pakko saada. Kuva ei ihan kerro miten IHANA se on, mutta sitä se siis on. Jäsenet ja pää liikkuvat vaikka mihin suuntaan ja persoonana aivan mahtava... nyt sitten mummon kammari sai mummon (ja oikein kaksin kappalein, mutta kaksihan niitä yleensä onkin). Löysin tuon aikaisemman mummon ensin Minimaailmasta, mutta sitten tuli vastaan tämä "super mummo"!!

822240.jpg

...ja vielä mummot yhdessä. Sängyn ostin Minimaailmasta.

822244.jpg

822248.jpg

...ja vähän tiiliä, ketjua ja ruohoa (Maarit sanoi että tarviin sitä!??!)

822246.jpg

Juu... ja olihan sitä vielä 3 rullaa tapettia jotka unohdin kuvata, mutta tuskinpa te paperirullista kuvia kaipaattekaan.

Ja tietysti sitten sain vielä Maaritilta tuliaisia oikein roppakaupalla

(Tallinnan tuliaisia) mukana oli myös sähkökitara, mutta poikani joka on kitaran soitto narkomaani kahmaisi sen heti itselleen. Niin että ei soitella meidän nukkekodeissa sähkökitaralla... kitarat ovat muuten pinssejä oikeasti.

822237.jpg

Nuo ihanan villaiset ovat pienen pienet lapaset, niistä vain en oikein saanut otettua hyvää kuvaa. Niissä on peukalot ja kaikki, käsittämätöntä!

Kattokruunu on Maaritin tekemä, tässä siitä tarkempi kuva

822236.jpg

...ja kankaita tarvii aina!

822235.jpg