"Maalaistyttö" pääsi taas kerran käymään Helsingin vierailulla ja senhän tietää mitä siitä seuraa! Viikonloppu meni jotakuinkin tanssin merkeissä, mutta perjantaina sentään ennätin näkemään  Maarittia ja meillähän oli todella kiva päivä yhdessä. Toiset naiset ne varmaan shoppailisivat vaatekaupoissa, mutta me tytöt sitä vaan kolusimme nukkekotikauppoja läpi =). Minimaailma olikin päättänyt olla syyslomalla juuri sen viikon, mutta ehkä se olikin onni onnettomuudessa.... pysyi edes hiukan kurissa se älytön ostohysteria. Rahan menolta ei siltikään voinut välttyä, vaan ne tuhlattiin Hobby Pointtiin ja Ruusutupaan. Maarit olikin järjestänyt meille Ruusutuvalle yksityisen nukkkekoti-kurssin, jota Riitta meille ohjasi. Kiitos teille molemmille, oli aivan mahtavaa päästä tekemään jotain aivan uutta. Opettelimme neulahuovutuksen saloja ja muutaman "verinäytteen" jälkeen alkoi homma luistamaankin. Aivan ihanaa hommaa ja ennenkaikkea yllttävän helppoa. Nyt sitten on villat ja neulat hankittuna, saas nähdä mitä niistä seuraavaksi syntyy. Tällä kertaa sain tehtyä tämän pienen nallen, josta kylläkin tuli aivan liian suuri... mutta jospa seuraavan nallukan onnistuisin tekemään jo pienemmän.

1021203.jpg

 

Tässä ostos saaliini....

1021207.jpg

1021213.jpg

1021211.jpg

Lisäksi ostin monenlaisia koriste listoja, kankaita ym. tarpeellista.

Tässä ei toki vielä ollut kaikki saamani ihanuudet, vaan Maaritilta sain vielä pienen yllätyspussin. Kiitos vielä kerran!

1021216.jpg

Mutta nyt tunnustan teille jotain aivan kauheaa.... unohdin ostaa tässä kaikessa hurmiossa lapsille tuliaiset!! Täytynee tänään kipittää heti töiden jälkeen Tiimariin ostamaan helsingin tuliaiset, ennen sitä en ilkeä lapsiana kohdata =).