Heipä hei piiitkästä aikaa!!

Elämä on ollut yhtä hötäkkää kesästä lähtien ja siinä on kyllä miniasiat unohtunut kokonaan, saatikka sitten blogin ylläpitäminen.

Kerronpa teille mihin aikani on viime aikoina mennyt.. tietysti kesä meni lomaillessa eripuolella suomea, sitten oli häät.. siis omani ja siinä sivussa möimme rivitalokotimme ja hieroimme kauppoja unelmiemme talosta. Nyt sitten ollaan rouva ihminen ja onnellinen talon omistaja.

Sittenpä aika onkin mennyt kokonaan remontti puuhiin ja sisusteluun koossa 1:1:n. Ihanaa puuhaa, vaikka välillä kyllä meinaa hiukan kyllästyttää ja väsyttääkin.. kun tuo aika meinaa olla niin rajallista ja täytyy koittaa kaikki vapaa aika käyttää remonttiin!! No mutta kivalta alkaa näyttämään kaikesta huolimatta, keittiö viittä vaille valmis ja sitten taidamme pitää pienen joulutauon.. paitsi että.. toinen veski pitäisi saada  valmiiksi vielä ennen joulua.

Sen verran olen kuiteskii harrastanut salaisia minipuuhia, että sain aikaiseksi tehtyä Sinikalle joulukalenterin ja tietysti minä sain myös itselleni sellaisen häneltä. Kyllä kaikesta tohinasta ja kiireestä huolimatta on ihana aukaista joka aamu pikkuinen paketti ja ihastella sen sisältöä. Kyllä minä vielä palaan minimaailmaan, kunhan aika sallii se!!

Olen tutustunut uuteen nukkekoti höperöönkin tässä välillä ja olemme sopineet tapaavamme myöhemmin. Kivaa.. täällä meillä päinkin tuntuu löytyvän uusia innokkaita minipuuhastelijoita.

Tässä minun ihana joulukalenterini Sinikalta

2114986.jpg

Luukku 1 sisälsi ihanan kirjoitusalustan kynineen päivineen

2114992.jpg

Luukku 2, vinopino kankaita

2114995.jpg

2114999.jpg

ja tämän päiväisestä paketista löytyi suloinen virkattu kassi

2115001.jpg